nar gourmet & borganika - török vacsora

Aki olyan Igazi török ételekre vágyik, és nincsen jegye a következő törökországi járatra, annak mindenféleképpen a figyelmébe ajánlom Tóth Ági, alias Nar Gourmet valamelyik brunch- vagy vacsoraeseményét. Jellegzetes étkek az ország különböző tájegységeiről, színesebbnél színesebb és ínyencebb ízkombinációkkal körítve, török szokásokkal tarkítva, hangulatos zenékkel megbolondítva - Ági pár órára tényleg Törökországba repít minket.

Read more

törökország // adana, kızkalesi, pozantı

A messze földön híres török konyha gyöngyszemeit fedezem fel három héten keresztül. Minden nap valami újat, számomra ismeretlent tapasztalok meg a közvetlen környezetemben, olyanokat, amik ugye a törököknek természetesek. Reggelik, szokások, vacsorák, vendégvárások tömkelegével ismerkedek meg ezalatt a pár hét alatt, és remélhetőleg olyan tapasztalatokat és tudást szerzek, amivel a későbbiekben én is lenyűgözhetem a körülöttem élőket.

Read more

3 remek reggeli sietős és kevésbé sietős napokra

Ha van egy kis időm, akkor reggelire általában tojást sütök, de ha csak tíz percem maradt, akkor szívesen készítek smoothie-kat is. Amikor pedig valami édességre fáj a fogam, általában a köleskását választom. Most ezekhez érkezik három elkészítési ötlet:

Read more